WIE WIJ ZIJN

Fension bestaat uit creatievelingen. Goede luisteraars. Meedenkers. Jonge honden met een frisse kijk op zaken. Vakmensen die zich inleven in hun klant. En de klanten van hun klant. En een grote passie hebben: klanten helpen om succesvol te zijn.

WAT WIJ DOEN

Wij maken (digitale) media op maat. Aanlokkelijke websites. Passende huisstijlen. Opvallende logos. Resultaatgerichte flyers. Dito posters. Mooie visitekaartjes. Een passende website voor elk bedrijf? Dat is ons doel!

ONZE KLANTEN

WIJ GELOVEN IN DIGITALE KRACHT

Wij denken dat internet bedrijven enorm kan helpen om de naamsbekendheid te vergroten. Dat het een van de krachtigste middelen is om mensen te benaderen. En dat meer traditionele media als posters daarbij een duidelijk toegevoegde waarde kunnen leveren.

DE EERSTE INDRUK

De eerste indruk is vaak doorslaggevend. Daarom sta je er goed op als je een belangrijke afspraak hebt. Gewassen, tanden gepoetst, haren gekamd, mooie kleding. Natuurlijk wil je ook dat je bedrijf goed voor de dag komt. Je internetsite is vaak de eerste kennismaking van een potentiele klant met je bedrijf. De eerste indruk. Die moet goed zijn!